LIVRAISON OFFERTE ņ PARTIR DE 50Ä D'ACHATS
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending
  • Thuislevering binnen 1-3 werkdagen
  • Gratis retourneren
0
CLOSE

Verantwoord en Duurzaam Ondernemen
Kwaliteit en duurzaamheid zijn niet alleen de kernwaarden van onze kleding, maar ook van onze dagelijkse werking. We zien maatschappelijk verantwoord ondernemen als een vast onderdeel van ondernemen.
Bij BenBen Antwerp staat de mens centraal in alle schakels van producent tot klant. Het nemen van verantwoordelijkheid voor arbeidsomstandigheden en milieu is voor ons vanzelfsprekend. Dit uit zich in verschillende facetten van ons bedrijf: de keuze en manier van samenwerken met onze leveranciers, de materialenkeuze, de productiemethoden en de inrichting van de werkplek van de medewerkers.
We houden het aantal landen en leveranciers waar we inkopen bewust beperkt en zorgen daardoor voor een minimum aan transport. We streven naar directe, intensieve en blijvende relaties. Met sommige leveranciers werken we al meer dan 5 jaar samen. Een groot deel van de inkoop komt uit Europa. Het inkoopteam reist regelmatig naar de productielanden voor een bezoek aan de fabrieken. Ons team van stiksters in ons atelier is uniek en garandeert een doorgedreven kwaliteitsproces.
Respect voor mens en natuur
Onze kleding moet voldoen aan wettelijke richtlijnen op het gebied van gezondheid en veiligheid en moet vrij zijn van schadelijke stoffen. BenBen streeft waar mogelijk naar gebruik van duurzame grondstoffen en productiemethoden. Het zandstralen van jeans staan we bijvoorbeeld niet toe. Bij de keuze van onze stoffen en kleuren behouden we ons respect voor de natuur. We werken enkel met betrouwbare stoffenproducenten en daar waar mogelijk met natuurlijke kleurstoffen.
Duurzaamheid
BenBen Antwerp streeft naar structurele vermindering van afvalstromen en energieverbruik. Dat doen we met gerichte acties, zoals het zuinig 
omspringen en recyclen van papier en het gebruik van tassen van¬†gerecycled plastic in onze winkels. Bij herinrichting van winkels wordt ge√Įnvesteerd in energiezuinige led-verlichting. Ook op het hoofdkantoor wordt het personeel gesensibiliseerd en aangemoedigd om de vele energiezuinige tips dagelijks toe te passen.
Verantwoordelijkheid & Transparantie
Ons Verantwoord Ondernemen beleid is gebaseerd op onze lange historie van verantwoordelijkheid nemen. Het delen van het beleid via de website is nieuw en past in ons streven naar meer transparantie. Onszelf continu verbeteren is een BenBen Antwerp kernwaarde.